Obuke

Početna   /   Obuke

Loading ...

Cirkularna ekonomija – novine u zakonodavstvu i evropskoj regulativi

Kakve planove ima EU, kako će se primeniti koncept cirkularne ekonomije u Republici Srbiji, koje su to nove smernice ali i obaveze koje će imati pravni subjekti prema zakonima i strategijama koji se odnose na upravljanje otpadom kao i kako se pripremiti za to, saznajte na seminaru kojeg, u saradnji sa Balkanskim savetom za održivi razvoj i edukaciju, realizujemo 22. decembra 2018. godine.

Detaljnije

Loading ...

Elektronska administracija – dokument, pisarnica, e-uprava, e-arhiva, e-pošta…

NOVO! Ako ste poslovni sekretar, administrativni asistent, referent u arhivi i pisarnici, zatim pravnik, direktor ili menadžer, i ako kroz vaše ruke svakodnevno prolaze najvažnija dokumenta firme a vi odgovarate za njihovu blagovremenu obradu, informišite se kako možete svoj posao da ubrzate, smanjite mogućnost greške i povećate njegovu bezbednost. Naučite kako da administrativne poslove "prevedete" u elektronski oblik.

Detaljnije

Loading ...

Finansijsko elektronsko poslovanje – Elektronske fakture

Zbog jako velikog interesovanja i prelivanja prve grupe, oglašavamo NOVI TERMIN! Kako se praktično prelazi na e-fakturisanje, koji su modeli poslovanja i kako se može integrisati sa postojećim računovodstvenim softverima? Koje su prednosti elektronskog poslovanja u finansijama i računovodstvu? Kako naše zakonodavstvo reguliše elektronsko poslovanje u oblasti finansija i računovodstva a šta donosi pravna regulativa EU? Odgovore na ova pitanja saznajte 27.decembra 2018. godine.

Detaljnije

Loading ...

Uspešno završene akreditovane obuke – svečano uručene Potvrde prvoj generaciji polaznika

Nakon dva meseca intenzivnog rada, prve generacije polaznika uspešno su završile obuku na akreditovanim programima "Javne nabavke u praksi" i "Savremeni koncept i praksa upravljanja ljudskim resursima" (Rešenje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).

Detaljnije

Load More