Obuke

Početna   /   Obuke

Loading ...

Kadrovska evidencija i neophodna dokumentacija zaposlenih

Svaka organizacija, bez obzira da li se radi o profitnoj ili neprofitnoj, velikoj ili maloj, mora da vodi određenu evidenciju o zaposlenima, troškovima rada i radnom vremenu u skladu sa Zakonom o evidencijama u oblasti rada. Šta sve spada u kadrovsku evidenciju i neophodnu dokumentaciju zaposlenih i koje je sve informacije neophodno prikupiti, saznajte na radionici koju realizujemo 18.10.2018. godine.

Detaljnije

Loading ...

Zakon o privrednim društvima – usklađivanje poslovanja sa najnovijim izmenama i dopunama Zakona

Skupština RS usvojila je Izmene i dopune Zakona o privrednim društvima koje su stupile na snagu 9. juna 2018. godine a najznačajnije odredbe ulaze u punu primenu 1. oktobra 2018. godine. Na seminaru kog realizujemo u dva termina i na dve lokacije, upoznajte se sa ovim izmenama i blagovremeno uskladite poslovanje sa pratećim propisima.

Detaljnije

Loading ...

Unapredite prodaju, brend, efikasnost u komunikaciji sa tržištem … Izradite kompletan digitalni multimedijalni portfolio svoje organizacije

Primenom novih digitalnih alata unapredite sopstveni biznis izradom digitalnog multimedijalnog sadržaja kojim se poslovna organizacija predstavlja na internetu. Sve o ovome naučite na obuci koju realizujemo 29. i 30. avgusta, a prijavom u ovom terminu iskoristite veliki letnji popust u iznosu od 30% i uštedite čak 6.900 dinara.

Detaljnije

Loading ...

Interni akt o IKT bezbednosti – praktična izrada dokumenta

Novi termin - 20. septembar 2018... Prijavom u ovom terminu možete ostvariti značajnu uštedu. Direktnim radom (na računaru) na izradi stvarnog akta o IKT bezbednosti ispunite svoju zakonsku obavezu i izbegnite ogromne kazne koje su predviđene za neispunjavanje iste.

Detaljnije

Load More