IED Blog

Početna   /   IED Blog   /   Uspešno završene akreditovane obuke

Uspešno završene akreditovane obuke

Nakon dva meseca intenzivnog rada, prve generacije polaznika uspešno su završile obuku na akreditovanim programima “Javne nabavke u praksi” i “Savremeni koncept i praksa upravljanja ljudskim resursima” (Rešenje Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja).

Tokom dva meseca (99 nastavnih časova), 14 polaznika obe obuke je učilo, radilo, vežbalo i družilo se. Podeljeno je mnogo materijala, odrađeno bezbroj praktičnih vežbi, urađeno puno domaćih zadataka… Polaznicima su prenesena najnovija znanja iz oblasti koje su slušali od eminentnih stručnjaka iz nadležnih resornih državnih institucija, iz oblasti teorije, normative i aktuelnog zakonodavstva. Veći deo obuka je bio posvećen praksi, realnim problemima i njihovom rešavanju, simulaciji slučajeva iz prakse, odnosno praktičnom usvajanju informacija koje će im omogućiti da stečeno znanje primene u stvarnom životu, na svojim radnim mestima.

U prijatnoj i opuštenoj, ali pre svega radnoj atmosferi,polaznici su se i družili i uspostavili kontakte koji će im koristiti i u budućem poslovnom životu. Atmosfera i efekti obuka možda se najbolje mogu videti iz komentara učesnika:

              “Predavači puni znanja, odgovaraju na sva naša pitanja, zainteresovani i motivisani. Organizatori ljubazni, profesionalni i uvek tu za polaznike. Stvarno sam prezadovoljna i preporučujem od srca” – Tijana Matarugić, učesnica obuke za javne nabavke.

               “Odlična organizacija i odlični predavači. Baš sam zadovoljna, a Institut je za svaku preporuku i pohvalu” – Dana Kostadinović, rukovodilac Finansijske službe u Kabinetu Predsednika RS, učesnica obuke za javne nabavke.

            “Za svaku preporuku za sve one koji žele da nakon završenog programa steknu utisak da su obogaćeni novim znanjem i da vreme, trud i novac nisu potrošeni uzalud. Svaka čast. Divno iskustvo” – Biljana Ristanović, savetnik u Agenciji za restituciju, učesnica obuke za javne nabavke

            “Pohađanje Škole za ljudske resurse na Institutu za ekonomsku diplomatiju donelo mi je ogromna saznanja iz oblasti ljudskih resursa koja su mi bila neophodna za obavljanje posla. Naučene metode i tehnike, koje sam već počela postepeno da primenjujem, ukazuju koliko je potrebno da svako u svom preduzeću razvija aktivnosti iz ovih oblasti, što direktno utiče na kompletno unapređenje zaposlenih i organizacije u celini. Posebno je primetna predanost predavača koji se iskreno trude da objasne i približe polaznicima koncept HR i njihova spremnost za stručna savetovanja” – Biljana Stranjančević, referent za HR u Gomma Line doo, učesnica obuke za upravljanje ljudskim resursima.

             “Sve pohvale za organizatora i predavače. Svaki kontakt sa Institutom, boravak na predavanjima, i što je najvažnije predavači i sadržina predavanja su bili na visoko profesionalnom nivou, i istovremeno u prijatnom okruženju” – Andrijana Đorđević, menadžer ljudskih resursa u “Moj kiosk grupi”, učesnica obuke za upravljanje ljudskim resursima.

 

Institut za ekonomsku diplomatiju se svim polaznicima zahvaljuje najpre na ukazanom poverenju, a zatim na saradnji, predusretljivosti, velikom trudu koji su uložili, dobroj volji i dobrom raspoloženju. Naše je zadovoljstvo pre svega u tome što smo uspeli da ih motivišemo da daju svoj maksimum, jer bez njihovog aktivnog učešća i truda, ne bi bilo ni uspešnog završetka ove škole.

Takođe se zahvaljujemo predavačima koji su se maksimalno angažovali kako bi polaznicima pružili najbolje, najnovije i najupotrebljivije znanje.

Institut će nastaviti sa obukama iz oblasti javnih nabavki i upravljanja ljudskim resursima i trudiće se da se svaka naredna obuka održi na još višem nivou.

Fotografije sa dodele Potvrda o završenoj obuci (album: Akreditovani programi) možete pogledati na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/ecodipl/