IED Blog

Početna   /   IED Blog   /   Budimo solidarni – pomozimo jedni drugima i pobedimo zajedno

Budimo solidarni – pomozimo jedni drugima i pobedimo zajedno

Borba sa Corona virusom izmenila je poslovne prilike u svetu, pa i u našoj zemlji. Potpuno svesni ogromnih izazova pred kojima se svi nalazimo, osetili smo potrebu da u skladu sa sopstvenim mogućnostima, besplatno pomognemo svima koji se, i u ovim vanrednim uslovima, trude da održe proces rada, kako bi, kad sve prođe, mogli da nastavimo tamo gde smo stali.

Zbog obustave i odlaganja brojnih obuka, a time i konsultativne interakcije sa našim predavačima, Institut za ekonomsku diplomatiju pokreće besplatnu savetodavnu aktivnost (pomoć) svima kojima je potrebna, za rešavanje problema u poslovanju koji proističu iz vanrednih uslova.

U skladu sa tim, obezbedili smo konsultantstku pomoć za oblasti:

  • javnih nabavki (Ljubinka Kovačević, ekspert za javne nabavke koju mnogi od vas znaju sa brojnih obuka i seminara iz oblasti javnih nabavki)
  • bezbednosti i zdravlja na radu (tim eksperata – konsultanata IED)
  • elektronskog kancelarijskog poslovanja (Slobodan Stojadinović, ekspert za IT Ministartva spoljnih poslova)
  • IT bezbednosti (Slobodan Stojadinović, ekspert za IT Ministartva spoljnih poslova)

Ukoliko imate pitanje, nedoumicu ili problem kako da postupite u skladu sa zakonom u uslovima vanrednog stanja u navedenim oblastima poslovanja, budite slobodni da nam dostavite pitanje na bilo koji od naših mejlova. Mi ćemo Vam, u najkraćem mogućem roku, obezbediti mišljenje našeg konsultantskog tima.

Napomena: Mišljenje i savet koji budete dobili nije zvanično mišljenje nadležnih državnih institucija niti Instituta, već savet i dobronamerna pomoć stručnjaka, usmerena na brže rešavanje Vaših konkretnih problema, u skladu sa Zakonom.

Osim toga, ubrzano radimo na proširenju mreže konsultanata koji bi mogli da obezbede odgovore na pitanja iz drugih oblasti poslovanja.

Pozivamo vas da nam se obratite, a mi ćemo učiniti sve da vam pomognemo!

Vaš Institut za ekonomsku diplomatiju