Detalji obuke

Aktuelne obuke i radionice   /   Kurs iz računovodstva

Detalji

 • Mesto:Zemun, nastavna sala Instituta (Pregrevica 168)
 • Vreme:6, 13, 20, 27. februar, 5, 12. i 19. mart 2020. od 9,30 do 16
 • Kotizacija:27.000 (+PDV)
 • Popusti:Za brze uplate, više učesnika i posebno za fizička lica (detalji na stranici)

Kurs iz računovodstva

KOMPLETNA OBUKA SA FONDOM OD 51 ŠKOLSKOG ČASA

Ovaj kurs iz racunovodstva je u potpunosti usklađen sa propisima koji regulišu oblast računovodstva (uključiv i najnovije zakonske izmene). Obuhvata obuku za vođenje poslovnih knjiga, pri čemu će se polaznicima prezentovati primeri za knjiženje po klasama, od kase 0 do klase 9. Posebna pažnja biće posvećena Međunarodnim računovodstvenim standardima, sa osvrtom na zahteve standarda i zakonsku regulativu, posebno u oblasti poreskog sistema Republike Srbije.

Kome je obuka namenjena:

Kurs iz računovodstva je namenjena svim privrednim subjektima. Neophodan je svakom pojedincu koji želi da se bavi ovim poslom, ili se pak na predviđenom radnom mestu već nalazi pa želi da utvrdi i unapredi postojeće znanje i savlada sve prepreke na koje nailazi.

O obuci:

Kurs iz računovodstva se sprovodi sa fondom od 51 školskog časa i održava se svakog četvrtka, počevši od 6. februara 2020. godine do 19. marta 2020. godine, sa dnevnim fondom od 7 školskih časova (6, 13, 20, 27. februara, 5, 12. i 19. marta 2020. godine od 9,30 do 16 časova). Na kraju obuke, polaznici polažu ispit, nakon čega dobijaju Sertifikat o zavšenoj obuci i uspešno položenom ispitu. Obuka se sprovodi kombinacijom teoretskog i praktičnog rada, uz stalnu interakciju kako sa predavačima, tako i između polaznika (razmena iskustava, problema i rešenja) Svaki učesnik dobija materijal u štampanoj i elektronskoj formi.

Ishodi:

Po završetku Obuke, polaznik je osposobljen da potpuno samostalno obavlja poslove u računovodstvu, što podrazumeva i izradu završnog računa na kraju godine.

Predavač:

Mirjana Vujošević Đukić, ovlašćeni revizor, ovlašćeni računovođa i master ekonomskih nauka sa dugogodišnjim praktičnim i nastavnim iskustvom u ovoj oblasti.

 

Program Obuke:

 • Primeri knjiženja od klase 0 do klase 9
 • Zakonska regulativa sa posebnim osvrtom na poreskim sistem Republike Srbije (primeri obračuna poreza za razne vrste ugovora sa fizičkim licima)
 • Knjiženje proizvodnje sa primerima i obračunom cene koštanja
 • Otvaranje poslovnih knjiga, knjiženje poslovnih promena, zatvaranje poslovnih knjiga na kraju godine
 • Izrada kompletnog završnog računa (Bilansa stanja, Bilansa uspeha, Poreskog bilansa i poreske prijave poreza na dobit)
 • Robno knjigovodstvo
 • Obračun poreskih sredstava i obaveza.

(kompletan program u PDF formatu možete preuzeti OVDE )

 

Kotizacija i popusti

Kotizacija za kompletnu obuku (51 nastavni čas) iznosi 27.000 dinara (+PDV)

Za brze uplate odobravamo popust od 5%

Za dva i više učesnika iz iste organizacije odobravamo dodatnih 10%

Za fizička lica odobravamo ukupno 10% popusta.

 

Informacije i prijavljivanje

Prijavu možete izvršiti klikom na dugme “Prijavite se” (pored slike) koji će Vas sprovesti kroz elektronsku prijavu, ili  možete preuzeti dokument u  “.doc”  formatu i poslati ga na bilo koji od naših mejlova.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

011/3077612, 3077613, 063/506097

prijava@economicdiplomacy.co.rs

ied.bg@mts.rs